Targ De Nunti Ploiesti 2015

Targ De Nunti Ploiesti 2015

nunti ploiestiDe obicei, primirea invitatilor la restaurant se facea de catre miri, nasi sau parinti, dar acum, nu mai trebuie sa faceti dvs. acest lucru.

filmare buna fara a fi urmata de montaj (procesarea video) isi pierde mult din valoare. Acest procedeu este esential si prin el se pun in evidenta anumite momente, se creeaza un ritm al filmului, dar mai ales este pusa intr- ordine fireasca povestea nuntii. Montaj nu inseamna multitudine de efecte, tranzitii si texte aplicate fara rost. Materialul filmat trebuie decupat atent aranjat intr- ordine fireasca, dupa anumite reguli. Se fac capitolele si materialul este pus pe DVD. Dureaza aproximativ 30 zile pentru a finaliza aceasta etapa.

Grand Ballroom este conceput ca fiind un centru ce acopera posibilitatea organizarii oricarui tip de eveniment. Arhitectura deosebita, un proiect de design de exceptie si finisajele la cele mai inalte standarde de calitate impreuna cu echipa proprie de profesionisti vor transforma evenimentul tau intr-un vis. Aici doua evenimente nu vor fi niciodata la fel pentru ca noi apreciem diversitatea si rafinamentul, flexibilitatea si munca sustinuta in folosul clientilor nostri. Suntem aici pentru a va evidentia propriul stil, dragostea si personalitea in cadrul unui eveniment unic. Grand Ballroom ofera pe langa locatia rafinata si festinul culinar intregul pachet de servicii de care aveti nevoie pentru a avea un eveniment unic.

Se filmeaza pe toata perioada evenimentului in format HD, insa prelucrarea materialului se va face la rezolutia standard (720x576 ). Avantajul acestei variante este ca veti avea si materialul brut ( filmarea nuntii integrala neprelucrata), in varianta HD, si veti putea prelucra ulterior. Obligatoriu se vor folosi lumini in functie de situatie. Nu este limita de timp pentru filmare. Materialul prelucrat closing se va trece pe DVD-uri personalizate in three exemplare. Pentru orice varianta aleasa, clientii primesc consumer si parola pe situl nostru unde pot vedea, oricand doresc, filmarea integral. Sedinta video inclusa pentru toate variantele.

Dansatorii profesionisti din buchete miresa nasa ploiesti [facebook.com], va ofera un spectacol seducător şi plin de rafinament în paşi de vals sau pe ritmurile fierbinţi ale dansurilor latino-americane. Programul dansatorilor din Ploiesti, Tanase Georgiana si Rotaru Ion, se imparte in doua sectiuni: Normal si Latino.

Contact us

If you would like to join us or have any queries, please do not hesitate to contact me via the details below:-

  • Mobile: 07521 729695

Connect with us

We're on Social Networks. Follow us & get in touch.
 
                          

Who's Online

We have 97 guests and 3 members online